Rendkívüli: szörnyethalt az ukrán kormány több tagja egy helikopterbalesetben, három gyermek is meghalt
Egy kijevi óvodánál csapódott a földbe
Rendkívüli: szörnyethalt az ukrán kormány több tagja egy helikopterbalesetben, három gyermek is meghalt

Forrás: Hetek

2023. 01. 18.
Tizennyolc ember meghalt abban a helikopter szerencsétlenségben, ami Kijev külvárosában történt, köztük az ukrán belügyminiszter és három gyermek is - adta hírül a BBC.

A lap szerint egy kijevi óvoda mellett zuhant le a helikopter, ami az ukrán kormány több vezetőjét szállította, köztük az ukrán belügyminisztert és helyettesét. A zuhanás következtében lángok csaptak fel az óvodában, így a gyermekeket és a pedagógusokat ki kellett menteni. Az eset Kijev keleti elővárosában történt.

A balesetben három gyermek életét vesztette, tizenöten pedig kórházba kerültek az óvodából különböző sérülésekkel. Összesen 30 embert ápolnak jelenleg - adta hírül az országos rendőrkapitány.

Szakértők szerint a zuhanásnak köze lehetett a rendkívül sötét és ködös időjáráshoz.

Frissül.

(CNN / BBC / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!