Palesztinpárti tüntetők zavarták meg vacsora közben a kanadai miniszterelnököt - szerintük vér tapad a kezeihez
Palesztinpárti tüntetők zavarták meg vacsora közben a kanadai miniszterelnököt - szerintük vér tapad a kezeihez

Twitter/MintPress News

2023. 11. 16.
Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt palesztinpárti tüntetők zavarták meg vacsora közben egy vancouveri étteremben.

Megjelent a Hetek Képbehozó magazinja, címe: „Keresztünk – Nyugaton a helyzet változó”. A kiadványban európai gyülekezetvezetők, meghurcolt keresztények, ismert bibliatanítók világítanak rá arra, hogyan változott meg a hívők megítélése nyugaton. A bookazine 4990 Ft helyett 3490 Ft a hetek.hu/konyvek oldalon.

A csoport tagjai azt mondták Trudeau-nak, hogy vér tapad a kezeihez, mivel bűnrészes a gázai civil lakosság elleni intézett állítólagos „izraeli népirtásban” -írja a MintPress News. Az esetről videó is készült, amiben azt skandálják a tüntetők, hogy „Azonnali tűzszünetet!”.

Az incidens azért is meglepő, mert Trudeau még kedden azt mondta, hogy a Gázai övezetben véget kell vetni "a nők, a gyermekek és a csecsemők gyilkolásának", és ezzel minden addiginál élesebben bírálta Izraelt a Hamász elleni offenzívája miatt. Vagyis nem igazán vádolható Izrael-pártisággal.

(Twitter / Reuters / Hetek)

Képbehozó

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!