Kiderült, mihez kezdene Orbán Balázs, ha már nem Orbán Viktor lenne a Fidesz miniszterelnök-jelöltje
A kormányfő politikai igazgatója reagált a Hetek-olvasók kérdéseire
Kiderült, mihez kezdene Orbán Balázs, ha már nem Orbán Viktor lenne a Fidesz miniszterelnök-jelöltje

Forrás: Hetek

2021. 09. 15.
Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója olvasói kérdésekre reagálva beszélt arról, hogy rosszban van-e Gulyás Gergellyel, akar-e miniszterelnök lenni, illetve kifütyülte-e az angol játékosok térdelését. 

"Atyaég, nem" - reagált a miniszterhelyettes egy olvasói kérdésre, amely azt firtatta, vajon tervezi-e a jövőben, hogy miniszterelnök-jelölt lesz. Orbán Balázs válaszában úgy fogalmazott, hogy ameddig ilyen "korszakos" politikus a kormányfő, mint Orbán Viktor, addig neki a feladata az, hogy őt támogassa.

Hozzátette, ha már nem Orbán lesz a Fidesz miniszterelnök-jelöltje, (amin egyáltalán nem szokott gondolkodni) ő valószínűleg könyvet fog írni és tanítani fog, nem pedig politizálni. 

A politikust többek között kérdezték arról is, hogy miért tűnik úgy, mintha a Fidesz elengedte volna a fiatalokat, nem annyira szólítja meg ezt a generációt, de szóba került az is, hogy vajon miért látni az utcán gyakrabban ellenzéki, mint kormánypárti politikusokat. 

A Hetek videójából kiderül az is, hogy Orbán Balázs támogatná-e az euró bevezetését, illetve hogy miként növelné a közéleti diskurzus színvonalát. 

A Hetek nagyinterjút is készített Orbán Balázs miniszterhelyettessel, amit az alábbi linken lehet megnézni. 

Ha még nem iratkozott fel a Hetek Youtube-csatornájára, ide kattintva megteheti. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!