Mikor lesz Putyin-Zelenszkij találkozó? Megszólalt a Kreml
SENKI SEM AKAR PUSZTÁN A TALÁLKOZÓ KEDVÉÉRT TALÁLKOZNI
Mikor lesz Putyin-Zelenszkij találkozó? Megszólalt a Kreml

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 09. 07.
Vlagyimir Putyin orosz és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök találkozóját rögzített megállapodásokkel kellene megalapozni, de erről most nincsen szó - jelentette ki Dmitrij Peszkov, az orosz államfő szóvivője újságíróknak kedden.

"Ami a Putyin-Zelenszkij találkozót illeti, itt semmi sem változott. Senki sem akar pusztán a találkozó kedvéért találkozni.

Ahhoz, hogy egy ilyen találkozó létrejöhessen, illetve hogy a találkozónak akárcsak a gondolata is napirendre kerüljön, dolgozni kell, és meg kell teremteni a legmagasabb szinten rögzíthető megállapodások alapjait. Erről egyelőre nincsen szó"- mondta.

Peszkov az Izvesztyija című lapnak nyilatkozva kijelentette, hogy Putyin feltétlenül fel fogja keresni a Donyec-medencét, amikor eljön az ideje. Hozzátette, hogy Oroszország folytatja a régió helyreállítását.
  

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!