Michael Brown a Heteknek: "egészen biztos vagyok benne, hogy Trump nyer"
Az egyik legismertebb amerikai keresztény influencer előrejelzése
Michael Brown a Heteknek: "egészen biztos vagyok benne, hogy Trump nyer"

Forrás: AskDrBrown.com

2020. 11. 03.
Az egyik legismertebb amerikai konzervatív keresztény influenszer, Michael Brown a Heteknek adott válaszában úgy fogalmazott, egészen biztos abban, hogy Donald Trump nyeri a választást. 

Kövesse nálunk az amerikai választás eseményeit percről-percre a hetek.hu-n! Kedd reggeltől szerda estig megállás nélkül követjük a legfontosabb eseményeket, legfrissebb eredményeket.  Tartson velünk!

Brown a Youtube-ra is feltöltötte azt az előrejelzését, amit a Heteknek is címzett. Ebben arról beszél, hogy a nagygyűléseken megjelenő hatalmas tömeg Trump oldalán, szemben a Biden rendezvényein tapasztalható halovány hangulattal, egy erős érv emellett. 

Hozzátette, szerinte a republikánus jelölt kampánya nagyon eredményesen szólította meg a spanyolajkú és fekete szavazókat, ahogyan elképzelhető, hogy még a hagyományosan demokrata párti zsidó szavazók közül is többen a jelenlegi elnök mellé állhatnak. 

Sok ismerősére is hivatkozott, akik 2016-ban még nem szavaztak Trumpra, de most 2020-ban már megtennék. Ennek egyik oka az lehet, hogy a Demokrata Párt a közelmúltban egyre radikálisabb irányt vett. 

Michael Brown ennek ellenére hangsúlyozta, hogy a választási eredményektől függetlenül elkötelezett abban, hogy keresztényként a nemzetének felemelkedéséért dolgozzon. 

Michael Brownnal korábban a Hetek is készített több interjút is. Egyiket például itt olvashatja

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!