Meztelenre vetkőzött egy „transznő” a fiatal lányok öltözőjében Amerikában, eljárást indítottak ellene
Meztelenre vetkőzött egy „transznő” a fiatal lányok öltözőjében Amerikában, eljárást indítottak ellene

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2023. 02. 06.
Darren Glines ellen közszeméremsértés miatt nyújtottak be panaszt, miután a biológiai férfi kiskorú lányok jelenlétében meztelenre vetkőzött az öltözőben.

Glines jelenleg a Rachel nevet használja, de biológiailag még mindig férfi, nem esett át nemváltó műtéten. A “transznő” miatt 2021-ben és 2022-ben három alkalommal is reklamáltak, mert “meztelen férfit” láttak a női öltözőben, egy esetben ráadásul fiatal lányok is jelen voltak.

Egy alkalommal egy nő a recepcióhoz ment, és elmondta, hogy “nem tudom tudnak-e róla, de egy meztelen férfi van bent”, mire azt a választ kapta, hogy “nem, ez egy nő”, és hogy nem kell hogy zavarja ez a panaszt benyújtó nőt.

Glines ellen eljárást indítottak több alkalommal elkövetett közszeméremsértés miatt, amiért a női öltözőt használta, az intézményt viszont nem marasztalták el.

Semmilyen körülmények között nem fogjuk megvizsgálni senkinek a születési identitását azért, hogy utána öltözőt jelöljünk ki a számukra. Ez ellenkezne a törvénnyel, a minden embert megillet a tisztelet és mi nem ilyen szervezet vagyunk”

- írta közleményében a YMCA vallási szervezet.

(Yahoo News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!