Messze nincs vége: Bayer mesélt egy "régi harcostársról", aki "fiúk miatt" szeretett Thaiföldre járni
A Pesti Srácok a Magyar Hangot említette, a lap cáfolja a vádakat
Messze nincs vége: Bayer mesélt egy "régi harcostársról", aki "fiúk miatt" szeretett Thaiföldre járni

Forrás: Hír Tv

2020. 12. 04.
Bayer Zsolt a Hír Tv csütörtök esti, Háttérkép című műsorában azt mesélte, hogy volt egy régi barátja, harcostársa, aki "röhögve mesélte", hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott "kisfiúk is rendelkezésére állnak". 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

BayeR: Röhögve mesélte, Thaiföldön kisfiúk is rendelkezésre állnak

Íme videón és szó szerint, hogy mit mesélt Bayer Zsolt a Hír Tv műsorában: "Hadd meséljek el egy történetet név nélkül. Egykor volt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton félve, rettegve, dadogva, majdhogynem sírva vallotta meg nekem, hogy ő homokos.  Tizenkét órára volt szükség, hogy ő ezt be merje nekem vallani 20 évvel ezelőtt.  Mondtam neki, hogy semmi baj, ettől mi még barátok maradunk.

Ugyanez az ember két év múlva a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül, röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésére állnak. "

 

Feljelentéseket tesznek az ellenzéki pártok

Miután elterjedt a sajtóban a pedofíliával kapcsolatba hozott "harcostárs" esete, az ellenzéki pártok Fidesz-közeli személyt gyanítva kezdeményezték az ügy mihamarabbi kivizsgálását. A Jobbik úgy írt erről, hogy "Orbánék pedofil botrányokat tussoltak el", ezért haladéktalanul feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen. 

Szél Bernadett független képviselő szerint ez konkrétan pedofília és a feljelentéstételt követően indítványozza Bayer Zsolt tanúként való meghallgatását, miután a műsorvezető erről saját szavai szerint 20 éve tudhat. Őt követte a momentumos Orosz Anna, a Momentum alelnöke is, aki úgy fogalmazott, hogy az érintett Bayer állításából kiindulva "Thaiföldre jár gyermekeket molesztálni, bántalmazni".

"Hány drogost, pedofilt és hasonló kétes figurát bújtatnak még a soraik között?" - tette fel a kérdést a Demokratikus Koalíció is. 

Mégsem fideszes, már nem

Bayer Zsolt időközben a Facebook oldalán reagált a sajtóhírekre és állította, hogy nem fideszes politikusról beszélt. A 444-nek címzett posztjában azt írja: 

"Na, te tökfilkó, figyelj erősen: nem beszéltem fideszes politikusról. Egy régi barátról beszéltem. És nem akarod tudni, hogy ki is az illető..."

A Pesti Srácok szerint a Magyar Hangnál dolgozik az érintett

A Pesti Srácok a cikkében azt írja, hogy "régi ismeretségek és a közös szerkesztőségi évek alapján számukra nem volt nehéz kitalálni, hogy kire utalhatott Bayer Zsolt: egy, a G-nap után átállt közismert riporterre, aki korábban a Magyar Nemzetben, ma pedig a Magyar Hang egyik vezető kollégájaként írja világjáró tudósításait."

Huth Gergely a cikkében azt írja, hogy telefonon elérték a szóban forgó újságírót, aki "hosszú időn keresztül a Magyar Nemzet világjáró riportere és titkosszolgálati ügyekben meglehetősen jártas kollégája volt."

Jelenleg a Magyar Hang egyik vezetője - írja a cikk. Az érintettel hosszan beszéltek, úgy fogalmazott, hogy valóban sok mindenről beszélgetett Bayer Zsolttal azokon az erdélyi riportkörutakon és sosem titkolta,

"hogy a fiúkat szereti, továbbá, hogy volt már számos kalandja a Távol-Keleten is."

Kiskorúakkal azonban sosem létesített szexuális kapcsolatot - állította, jelezve, hogy az ezzel való vád önmagában bűncselekmény. 

A fentiek fényében már más megvilágításba kerül az is, hogy a Magyar Hang milyen gúnyos hangvételű vezércikket (egy ismert újságírójuktól) és véleménycikkeket jelentetett meg Szájer József brüsszeli botrányáról az elmúlt napokban.

Frissítés: A Magyar Hang közleményt adott ki

A lap az oldalán közzétett közleményben azt írja, hogy az érintett kollégájuk

"egyértelművé tette: semmilyen törvénysértést nem követett el, soha nem létesített testi kapcsolatot kiskorúakkal, sem itthon, sem más országban. Ezen túlmenően a magánélete senkire sem tartozik".

A Magyar Hang azt írja, a pedofíliát, emberek kizsákmányolását, életük megnyomorítását mélyen elítélik. A lap szerint Bayer magának okozott a nyilatkozattal bajt, az ügyet a Fidesz hadjáratának tekintik. 

"Készen állunk, hogy minden felmerülő kérdésre őszintén válaszoljunk, és megtesszük a jogi lépéseket." - írják.

Előfizetői nyereményakció
Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!