Megszületett Gera Zoltánék harmadik gyermeke
Megszületett Gera Zoltánék harmadik gyermeke

Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

2020. 07. 16.
A volt magyar válogatott labdarúgó 16 éve házas, nemrég született meg harmadik babájuk, akiről az Alessio Étterem közölt fotót a Facebook-oldalán. 

Gera Zoltánék első gyermeke, Hanna 2008-ban született, míg Jonatán pedig három évvel később. A Ripost beszámolója szerint, a felesége, Tímea már az anyák napján posztolt képet a kicsiről, míg az Alessio Étterem a minap posztolt a kibővült családról.

Gera Zoltánnal a Hetek még a karantén időszaka alatt márciusban készített interjút a Hetek a család mindennapjairól, akkor még négytagú volt a Gera-család. Az interjúban Gera beszélt az otthon töltött napokról, amelyeket rendre zsoltárolvasással kezdenek, de szóba került a hazai labdarúgás helyzete és az utánpótlás kihívásai is. 

 

 

Sok boldogságot, jó egészséget kívánunk!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!