Letartóztatták a rendőrök a vírusszkeptikus Gődény Györgyöt
A gyógyszerész tegnap este arra kérte híveit, sípokkal, kürtökkel tiltakozzanak a járványügyi intézkedések ellen
Letartóztatták a rendőrök a vírusszkeptikus Gődény Györgyöt

Forrás: Youtube/György Dr. Gődény

2020. 12. 11.
Gődény Györgyöt, a leghíresebb magyar koronavírus-szkeptikust, aki a járványügyi intézkedések elleni sípoló, kürtölő fellépésre buzdította híveit egy Facebook-csoportban, letartóztatták. A hírről közösségi oldalán felesége, Melinda számolt be. 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A posztból kiderül, hogy Gődényéknél a hatóságok házkutatást tartottak, és a Nemzeti Nyomozóiroda emberei ezután elvitték a férfit. Felesége szerint "már jó ideje aljas támadásoknak" vannak kitéve, és a férje által korábban megérzett változás szele ismeretlen feljelentőiknek köszönhetően meg is érkezett.

"Biztos tudtok róla, hogy már jó ideje aljas támadásoknak vagyunk kitéve. De a mai nap ennél tovább mentek, és a családunk életébe már közvetlenül is beavatkozva,

hajnalban megszálltak bennünket, majd házkutatás és lefoglalás után Gyurit elvitték a magukat „nemzetinek” mondó nyomozóiroda emberei…"

Gődény Melinda leszögezte, "bármi is történjen, nem törnek meg, és megfélemlítéssel és lejáratással sem lehet eltántorítani" őket, majd arra buzdította támogatóit, hogy csatlakozzanak Doktor Gődény Facebook csoportjához.

Tegnap harcba szólította híveit

A vírusszkeptikus gyógyszerész "Ha harc, hát legyen harc" címszó alatt tegnap este arra buzdította híveit, hogy sípokkal, kürtökkel tüntessenek a járványügyi intézkedések ellen.

"Holnap mindenki szerezzen be magának egy olyan sípot, kürtöt vagy bármilyen hangos eszközt, amit messzire meghallanak! Egyelőre ennyi, ez nem túl nagy kérés és feladat, de ebből is látszani fog, hogy ki az, aki már itt elakad… Bízom abban, hogy ezt az első lépcsőt is mindenki könnyedén veszi majd, HOLNAP ESTE PEDIG JÖN A MÁSODIK FELADAT…"

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi állhat a férfi letartóztatása mögött.

A hazai vírusszkeptikusok által rendezett tüntetésről, ahol Gődény György a maszkviselés és a kormányzati "elnyomás" ellen szólalt fel itt olvashatja el összefoglalónkat.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!