Lelkésznek készül Justin Bieber?
A popsztár határozottan cáfolta a sajtóhírt Instagram-oldalán
Lelkésznek készül Justin Bieber?

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 01. 04.
A 26 éves Justin Bieber határozottan tagadta a sajtóhíreket, miszerint lelkésznek tanulna, és szívesen csatlakozna a New York-i közösség vezetéséhez, hogy helyreállítsa annak megtépázott hírnevét. Azt is leszögezte, nem tagja a Hillsong Churchnek, hanem a Churchome közösségbe jár.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Az OK! Magazine-nak nyilatkozó források a múlt héten azt állították, hogy a popsztár teológiai tanulmányokat folytat, és érdekelné a lelkészi pálya a híres ausztráliai központú megagyülekezet New York-i közösségében, ahol "hiszi, hogy vezető pozícióbetöltésével helyreállíthatja a rendet", miután a gyülekezet eddigi helyi vezetője, a 42 éves Carl Lentz hűtlenség miatt novemberben lemondásra kényszerült.

Bieber rendszeresen felvállalja keresztény hitét koncertjein és közösségi oldalain közzétett posztjaiban egyaránt.

Bieber a bulvármédia szerint felelősséget érez, hogy visszaadjon annak a közösségnek, amin keresztül megváltozott az élete, és ami mindig segítette. A sajtónak nyilatkozó források szerint "Justin soha nem volt még ilyen boldog és egészséges, és ezt saját bevallása szerint a gyülekezetnek köszönheti".

A popsztár már most is aktív szerepet játszik a Hillsong életében, kórustagként, most azonban lelkészként is bekapcsolódna a munkába, állítják az OK forrásai. 

"Nem tervezi, hogy feladja zenei karrierjét, de úgy érzi nagyobb elhívása van. Jövőre teljesértékű lelkésszé szeretne válni."

Bieber és Carl Lentz kapcsolata nagyon közeli volt, az énekes sokszor második apaként is utalt rá, azonban még Carl pásztori tisztéből való távozása előtt elkezdtek eltávolodni egymástól. Az énekes 2019-es esküvője után Judah Smith-t választotta szellemi vezetőjévé. Lentz botrányát követően Bieber és felesége kikövették a volt pásztort az Instagramon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a keresztény pásztor viszonyt folytatott egy nem keresztény, palesztin nővel családja és gyülekezete tudta nélkül, majd amikor erre fény derült, lemondásra kényszerült. Tettéért bocsánatot kért, és jelenleg "depresszióval, szorongással és pásztori kiégéssel" kezelik, a Hillsong felé viszont semmilyen rossz érzéssel nem viseltetik, teljesen egyetért döntésükkel.

A népszerű New York-i pásztort többször bírálták a morális kérdésekben tanúsított liberális hozzáállása miatt. Lentz 2017-ben azt mondta, hogy a melegházasság számára már „nem téma”, mert New Yorkban ezt a törvény engedélyezi. Szerinte nem olvasni a Bibliában olyat, hogy Jézus elítélte volna a homoszexualitást. A manhattani Hillsong gyülekezet egy 2016-os női konferenciája pedig azzal keltett feltűnést, hogy egy jelmezbál-szerű részben a Hillsong egyik, korábban divatmodellként dolgozó ifjúsági pásztora alsónadrágban, amerikai zászlóba burkolva és cowboy-kalapban állt ki énekelni a közönség elé, a New York egyik jellegzetességnek számító Naked Cowboyt utánozva.

Bieber: "FAKE NEWS"hogy pásztornak tanulnék

Justin Bieber Instagram-sztorijában ma határozottan tagadta, hogy lelkésznek, "vagy bármi ilyesminek" tanulna, vagy szeretne tanulni, valamint világossá tette, azt is, hogy nem tagja a Hillsong gyülekezetnek, hanem a Churchome közösségbe jár. 

JB
Justin Bieber Instagram-sztorija

Hozzátette: az egyház nem hely, "az egyház mi vagyunk", és nincs szükség épületre ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljünk Istennel. "Isten velünk van, bárhol is legyünk"

(TheSun/Hetek)

Online sorozatban promózza Justin Bieber és felesége a bibliai házasságot
A világhírű popsztár, Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber egy 12 részes sorozatot indított május 4-én, ahol igyekeznek őszintén bemutatni az házasságuk eddigi legjobb és legrosszabb pillanatait.   Karantén alatt is bizonyságot tesznek   A „Biebers on Watch” című sorozatot a kanadai Torontóban rögzítették GoPro kamerák segítségével, itt található ugyanis a fiatal pár háza. Az első részben hajókázás közben láthatjuk őket, amint az egészséges kapcsolat fenttartásához szükséges erőfeszítésekről beszéltek.   „A leginkább kifizetődő a házasságonban, az abban való részvétel, annak ellenére, hogy néha mégis inkább kiszabadulnál belőle” –mondta Hailey.     „Nem gondolná az ember, hogy ennyi munkát igényel az, hogy a házasságunkat megszilárdítsuk. Nekünk is keményen kell dolgoznunk a kapcsolatunkon, de azt hiszem megéri, mert ily módon tudunk nagyon közel kerülni és szorosan összekapcsolódni.”   Justin Bieber szerint a házasságban a feleknek minden körülmények között kötelességük egymásról gondoskodni:   „ A bizalmi házasság titka, hogy Isten előtt kötöttünk szövetséget, és ígéretet tettünk egymásnak, hogy szeretni fogjuk egymást jóban, rosszban, egészségben, betegségben, amit te mindvégig megadtál nekem” - mondja Hailey-nek.   Törés után sikerült újra felállniuk   Még arról is szó esik, hogy 2016-os évben milyen nehéz időkön mentek keresztül, de "Isten kegyelme segítségével" sikerült egymásnak megbocsátaniuk és ezeken túl lendülniük.   „Nagyon sok mindent meg kellett bocsájtanod nekem”- mondta Justin. „.. És fordítva is. Mindketten nagy hibákat követtünk el, de végül megértettük, hogy Isten kegyelme által képesek vagyunk egymásnak megbocsátani.”     2018-ban békültek ki végleg egymással és rá egy évre megházasodtak.   „Keményen meg kellett dolgoznunk a kapcsolatunkért, de ez kifizetődött abban, hogy nagyon közel kerültünk egymáshoz és hogy egymásra hangolódtunk. Nyilvánvaló, hogy te vagy a legjobb barátom. Azt hiszem az a legnagyobb gyümölcse a házasságunkba fektetett munkának, hogy a legjobb barátunknak tarthatjuk a másikat, aki  mindent megtesz értünk” – mondta a feleség.   Justin megjegyzi a sorozat első részében, hogy a házasság egy folyamatos munka:   „Sok mindenben kell javulnom, mint például a megbocsátás, a féltékenység, a bizonytalanság, olyan dolgokban, amikre még nem is gondoltam addig, amíg nem döntöttem arról, hogy veled töltsem el az életemet. Sok sötét dologra is rájöttem, amikről addig tudomást se vettem. Az ezekből való megváltozás nagyon nehéz volt, de most, hogy átmentünk rajta érzem igazán, hogy közelebb kerültem hozzád.”   (A nyitókép forrása: Facebook/JustinBieber)   ---   Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.    
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!