Online sorozatban promózza Justin Bieber és felesége a bibliai házasságot
A világsztár énekes pár éve intenzíven megosztja hitét a követőivel
Online sorozatban promózza Justin Bieber és felesége a bibliai házasságot

Justin Bieber, Facebook

2020. 05. 10.
A világhírű popsztár, Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber egy 12 részes sorozatot indított május 4-én, ahol igyekeznek őszintén bemutatni az házasságuk eddigi legjobb és legrosszabb pillanatait.   Karantén alatt is bizonyságot tesznek   A „Biebers on Watch” című sorozatot a kanadai Torontóban rögzítették GoPro kamerák segítségével, itt található ugyanis a fiatal pár háza. Az első részben hajókázás közben láthatjuk őket, amint az egészséges kapcsolat fenttartásához szükséges erőfeszítésekről beszéltek.   „A leginkább kifizetődő a házasságonban, az abban való részvétel, annak ellenére, hogy néha mégis inkább kiszabadulnál belőle” –mondta Hailey.     „Nem gondolná az ember, hogy ennyi munkát igényel az, hogy a házasságunkat megszilárdítsuk. Nekünk is keményen kell dolgoznunk a kapcsolatunkon, de azt hiszem megéri, mert ily módon tudunk nagyon közel kerülni és szorosan összekapcsolódni.”   Justin Bieber szerint a házasságban a feleknek minden körülmények között kötelességük egymásról gondoskodni:   „ A bizalmi házasság titka, hogy Isten előtt kötöttünk szövetséget, és ígéretet tettünk egymásnak, hogy szeretni fogjuk egymást jóban, rosszban, egészségben, betegségben, amit te mindvégig megadtál nekem” - mondja Hailey-nek.   Törés után sikerült újra felállniuk   Még arról is szó esik, hogy 2016-os évben milyen nehéz időkön mentek keresztül, de "Isten kegyelme segítségével" sikerült egymásnak megbocsátaniuk és ezeken túl lendülniük.   „Nagyon sok mindent meg kellett bocsájtanod nekem”- mondta Justin. „.. És fordítva is. Mindketten nagy hibákat követtünk el, de végül megértettük, hogy Isten kegyelme által képesek vagyunk egymásnak megbocsátani.”     2018-ban békültek ki végleg egymással és rá egy évre megházasodtak.   „Keményen meg kellett dolgoznunk a kapcsolatunkért, de ez kifizetődött abban, hogy nagyon közel kerültünk egymáshoz és hogy egymásra hangolódtunk. Nyilvánvaló, hogy te vagy a legjobb barátom. Azt hiszem az a legnagyobb gyümölcse a házasságunkba fektetett munkának, hogy a legjobb barátunknak tarthatjuk a másikat, aki  mindent megtesz értünk” – mondta a feleség.   Justin megjegyzi a sorozat első részében, hogy a házasság egy folyamatos munka:   „Sok mindenben kell javulnom, mint például a megbocsátás, a féltékenység, a bizonytalanság, olyan dolgokban, amikre még nem is gondoltam addig, amíg nem döntöttem arról, hogy veled töltsem el az életemet. Sok sötét dologra is rájöttem, amikről addig tudomást se vettem. Az ezekből való megváltozás nagyon nehéz volt, de most, hogy átmentünk rajta érzem igazán, hogy közelebb kerültem hozzád.”   (A nyitókép forrása: Facebook/JustinBieber)   ---   Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.    
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!