Látványos akcióval lepték meg a Pride-felvonulókat - videó
Az Identitás Generáció látogatott ki a felvonulásra
Látványos akcióval lepték meg a Pride-felvonulókat - videó

Forrás: Youtube/Identitás Generáció

2021. 07. 26.
Látványos molinó fogadta szombaton a Pride-felvonuláson résztvevőket, amelyen egy szivárványszínű kendővel bekötött szemű gyermek volt látható. Az akciót az Identitás Generáció szervezte, akik arcot szerettek volna adni a 26. Budapest Pride-nak. 

Szombaton tartották meg a Budapest Pride felvonulást, amelyen felszólalt többek között Karácsony Gergely főpolgármester is. (A kereszténységet is érintő beszédét itt, és az arra adott válaszcikket pedig itt olvashatják.)

A Pride-felvonulást több tiltakozó megmozdulás is kísérte, a leglátványosabban az Identitás Generáció hajtotta végre, akik egy tetőről lelógatott molinón kívánták ábrázolni a Pride hivatalos arcát. Ezen egy táncoló gyermek volt látható, akinek a szeme egy szivárványos kendővel van bekötve. 

A szervezet szerint a budapesti pride mögött is ugyanaz a nemzetközi lobbi van, ami nyugaton nőnek öltöztetett kisfiúkat táncoltat a menet közepén. 

"Nem adjuk a jövőnket!"

- olvasható az akcióról a Youtube-ra feltöltött videó leírásában. 

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!