Kanye West életpárti üzenetet osztott meg Tucker Carlson műsorában
Kanye West életpárti üzenetet osztott meg Tucker Carlson műsorában

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 10. 07.
A rapper az életpártiságáról, a fekete babák abortálásáról és a sajtónak az emberek egészségtelen életmódjában betöltött szerepéről is beszélt.

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Ahogy arról beszámoltunk, az énekes nemrégiben olyan pólót viselt a saját márkájának párizsi divatbemutatóján, melyen a “Fehér életek számítanak” angol nyelvű verziója szerepelt.

Kanye West most a Fox News sztárműsorvezetőjének adott interjújában arról beszélt, hogy azért van a nyakában egy baba ultrahangfelvétele során készült fotó, mert ezzel hirdeti az életpártiságát.

“Ez egy fotó egy baba ultrahangjáról. Az életet jelképezi. Életpárti vagyok” - mondta West.

A rapper azt is elmondta, hogy nem érdekli, hogy mi az emberek véleménye azzal kapcsolatban, hogy hogyan gondolkodik, és kiemelte, hogy jelenleg New-Yorkban több fekete babát abortálnak, mint amennyi megszületik.

A feketék halálának 50 százalékát az abortusz okozza. Úgyhogy nem érdekel, hogy mi az emberek reakciója. Egyetlen közönségnek kell megfelelnem, és az Isten”

- mondta West.

A rapper szerint a média nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a feketék egészségi állapota rossz, mert azt közvetítik számukra, hogy a cél az, hogy túlsúlyosak legyenek, pedig ez egészségtelen dolog, és West szerint “démonikus”, hogy a sajtó mégis ezt bátorítja.

(Yahoo / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!