„Higgadtságra van most szükség” - Orbánék kormányülésen is megvitatják a háborús fejleményeket
„Higgadtságra van most szükség” - Orbánék kormányülésen is megvitatják a háborús fejleményeket

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

2022. 11. 16.
A miniszterelnök a Facebookon jelentette be, hogy a mai kormányülésen értékelik az orosz-ukrán háború legújabb fejleményeit.

Orbán Viktor miniszterelnök úgy döntött: a Védelmi Tanács kedd esti tanácskozása után a szerdai kormányülésen is részletesen értékelik az orosz-ukrán háború legújabb fejleményeit. 

Ahogy arról beszámoltunk, kedden Lengyelországban vélhetően rakétabecsapódás történt, és szintén rakétatámadás következtében leállt a Barátság olajvezeték.

A magyar kormány 8 órakor ült össze a Karmelita kolostorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerda reggel.

Az ülésen - többek között a titkosszolgálatok jelentései alapján - elemzik a kialakult helyzetet Magyarország katonai és energiabiztonsága szempontjából.

(Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 100 nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!