Szavazást indított Magyar Péter, kimenjen-e Brüsszelbe
Szavazást indított Magyar Péter, kimenjen-e Brüsszelbe

Fotó: Facebook/Magyar Péter

2024. 06. 17.
Magyar Péter hétfőn reggel indított Facebook-szavazást arról, felvegye-e az európai képviselői mandátumát. A szavazás ma 20:00-ig tart.

Korábban úgy nyilatkozott, hogy nem szerepel a terveim között, hogy ezt meglépje. Azóta viszont annyian keresték meg azzal, hogy menjen ki, hogy úgy döntött szavazásra bocsátja a kérdést. Összesen 8 érvet sorolt fel, hogy miért lenne jó, ha kimenne az európai parlamentbe, ellenérvet viszont egyet sem írt.

Később a nap folyamán meg is kérdezték tőle, miért nem. Emiatt ki kellett egészítenie bejegyzését, talált ugyanis egy ellenérvet.

„Szerintem egy nyomos ellenérv van, hogy sokan nem szeretnétek, hogy kimenjek, mert láttatok rossz példákat” – írta Magyar, és hozzátette: "Ha kell, napi 24 órát dolgozunk, ha kell esőben, ha kell napsütésben, ha kell a legkisebb faluban, ha kell Brüsszelben, ha kell, egy platós autóról, ha lehet, a köztévében. Én maradok, aki voltam és elfogadom a többség döntését."

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.  

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!