Brutális baleset az Árpád-hídon: autótolvaj hajtott szembe a forgalommal, 3 halott, 4 sérült
Szerda éjjel történt a szörnyű tragédia
Brutális baleset az Árpád-hídon: autótolvaj hajtott szembe a forgalommal, 3 halott, 4 sérült

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

2024. 07. 04.
Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 22 óra körül. A rendőrök a hídnak ezt az oldalát lezárták - írták a tájékoztatásban.

Akkor még tartott a sérültek mentése és a műszaki mentés.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy  a tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki.

Az RTL Klub információi szerint egy autótolvaj tulajdonított el egy taxit, ő hajtott fel szemben a forgalommal, majd ütközött neki egy Suzuki gépjárműnek, s a karambol következtében a mögötte érkező autónak is. A balesetben a tolvaj, és a Suzukiban ülő férfi és nő veszítette életét. 

A BKK Info az Facebook-oldalán azt írta, hogy az 1-es villamos a Göncz Árpád városközpont és a Bécsi út/Vörösvári út között nem közlekedik a baleset miatt. A kimaradt szakaszon pótló autóbusszal lehetett utazni.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!