Drámai halloweenbuli: videón a Károly körúti tinédzser karamobolja
A 17 éves fiatal jogosítvány nélkül közlekedett
Drámai halloweenbuli: videón a Károly körúti tinédzser karamobolja

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

2020. 11. 03.
Szombatról vasárnapra virradóra, november elsején hajnali hat előtt nem sokkal az V. kerületi Károly körút Kálvin tér felé vezető oldalán egy autós nagysebességgel áthaladt a piroson majd keresztben egy oszlophoz csapódott. 

Kövesse nálunk az amerikai választás eseményeit percről-percre a hetek.hu-n! Kedd reggeltől szerda estig megállás nélkül követjük a legfontosabb eseményeket, legfrissebb eredményeket.  Tartson velünk!

Mint kiderült, a gépjárműt egy 17 éves jogosítvánnyal nem rendelkező tinédzser vezette, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A vele együtt utazó 14 éves másik fiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol stabilizálták állapotát.

A mai napon adta közre a Budapest Rendőprfőkapitányság a baleset felvételeit, melyen az látszik, hogy az Astoria kereszteződés előtt a piroson áthajtás után nagy sebességgel a járda felé repül a jármű, mely először egy parkolásgátló oszlopot visz el, majd az oszlopon köt ki.

A 17 éves áldozat a Bors forrásai szerint a TV2 Kismenők című műsorában feltűnt Attila volt, aki Gáspár Laci egyik dalát adta elő. A tragédiát megelőzően egyesek szerint Attila egy halloween-partin tartozkodott, mások szerint egyik barátja születésnapján vett részt. 

A hetek egyik olvasója, aki a szemközti épületben lakik, arról számolt be, hogy óriási csattanást hallott 5:50-kor, ekkor kilépett az erkélyre és látta a szörnyűséget, majd egyből telefonon hívta a mentőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit és közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat büntetőeljárást.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!