Botrányos szexuális tanácsokat ad a BBC a járvány elleni védekezés ürügyén
A brit állami média javaslatán sokan felháborodtak
Botrányos szexuális tanácsokat ad a BBC a járvány elleni védekezés ürügyén

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 01. 13.
Egészen abszurd irányelveket fektetett le a BBC a Covid-járvány elleni védekezéssel kapcsolatosan. Már, ami a szexualitást illeti. Az elsőszámú brit média szerint az a legbiztonságosabb, ha az ember szexuális partnere, önmaga. 

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

"A legjobb szexuális partnered te magad vagy" - hivatkozik a BBC a Terence Higgins Trust nevű brit szervezetre, amely a nemi úton terjedő betegségeket hivatott visszaszorítani. A brit média emlékeztetett, a szervezet még augusztusban azt tanácsolta az embereknek, hogy

kerüljék a csókolózást, és takarják el az arcukat, valamint olyan pozíciót válasszanak nemi élet közben, ahol nem szemtől-szembe vannak a partnerükkel.

Habár ezek a tanácsok már akkor is kiverték nagyon sokaknál a biztosítékot, a BBC most még magasabb szintre emelte az abszurd irányelveket. 

A Hetek korábban több cikkben is foglalkozott azzal, hogy például a pornográfia különösen a karanténidőszak alatt mennyire romboló hatással tud lenni az emberekre. 

A vezető brit állami média nyomatékosítja, szerintük is a legjobb szexuális partnere az embernek önmaga, vagy maximum az, aki vele egy háztartásban él. Azt írják, biztonságosnak számít az önkielégítésen túl, a szexjátékok és a telefonos, vagy online szex eszköze is. 

Korábban a Hetek is megírta, hogy a New York-i Egészségügyi Minisztérium is arra kérte az embereket, hogy ne keressenek maguknak most partnereket, hanem maguk oldják meg a szükségleteiket, akár segédeszközök igénybevételével. 

(BBC)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!