Önkielégítésre buzdít a New York-i Egészségügyi Minisztérium
Útmutatót adtak ki a koronavírus idejére
Önkielégítésre buzdít a New York-i Egészségügyi Minisztérium

Forrás: www.nyc.gov

2020. 04. 08.
A New York-i Egészségügyi Minisztérium egészen botrányos ajánlással állt elő. Arra kérik az embereket, hogy ha tehetik, most kerüljék az idegenekkel való szexuális kapcsolatot, mivel az elősegítheti a koronavírus terjedését. E helyett inkább az önkielégítésre, maszturbációra buzdítanak. 
 
A március 27.-én megjelent jáványügyi szexuális útmutatás egy esetleges sorrendet is felvázol, miszerint az a legbiztonságosabb, ha az ember maga "oldja meg" a szükségleteit, akár egyéb segédeszközök igénybevételével. Ezután tanácsolják csak, mint "második legbiztonságosabb" megoldás, ha az ember a meglévő partnerével él együtt.
 
Ha így sem bírna magával az ember, akkor az egészen szürreálisra sikeredett útmutató azt javasolja, hogy az egy háztartásban élőkön túl amennyire csak lehet, minimalizálja a szexpartnereinek a számát. A negyedik opciót azoknak címzik, akik rendszeresen váltogatják a partnereiket, nekik az online szexoldalakat, videórandikat javasolja a New York-i minisztérium.
 
A minisztérium részletesen kitér a különböző szexuális együttléti formák kockázataira is, hogy talán csak a legalapvetőbbet említsük, bizony a csókkal is könnyen terjedhet a COVID-19 nevű vírus. 
 
Végezetül a minisztérium nem felejtett el gondolni az esetlegesen be nem tervezett terhességre is, így emlékezteti az embereket a fogamzásgátlás fontosságára.
 
Forrás: www.nyc.gov
 
---
 
Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.
 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!