Az Oscar visszautasította Zelenszkij kérését, hogy felszólalhasson a díjátadón
Az Oscar visszautasította Zelenszkij kérését, hogy felszólalhasson a díjátadón

Youtube/Володимир Зеленський

2023. 03. 10.
Immár második alkalommal is visszautasították az Oscar-díjátadó szervezői Zelenszkij kérését, hogy felszólalhasson a gálaest adásában, és megoszthassa üzenetét a nagyvilággal.

A Variety értesülései szerint Zelenszkij nagyon szeretett volna szerepelni a vasárnapi televíziós közvetítésben, de a kérést úgy tűnik, elutasították az Oscar illetékesei. Zelenszkij talán amiatt is reménykedett a gálán való részvételben, mert a múlt hónapban volt az egy éves évfordulója annak, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, ami egy apropója lehetett volna a rövid szereplésnek.

Az ukrán elnök az elmúlt évben videós kapcsoláson keresztül szerepelt a Grammy és a Golden Globe díjátadó eseményein, illetve olyan neves filmfesztiválokon, mint a cannes-i vagy a berlini - ezeken az eseményeken valamiért nem zárkóztak el az ukrán elnöktől.

 (Variety / Guardian / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!