Az emberi jogi bizottság volt alelnöke szerint a homoszexuális toborzás nem alapjog
Dr. Mészáros István László Úgy véli, hogy az Európai Uniót megálmodó kereszténydemokrata politikusok elborzadnának, ha látnák mi zajlik
Az emberi jogi bizottság volt alelnöke szerint a homoszexuális toborzás nem alapjog

Forrás: VRT.be

2021. 07. 15.
Interjút adott a belga állami televízió budapesti tudósítójának Mészáros István László volt országgyűlési képviselő, az emberi jogi bizottság korábbi alelnöke, aki élesen bírálta a Magyarországgal szembeni agresszív európai uniós kampányt. A volt politikust a Hetek a gyermekvédelmi törvény nyomán kialakult viharról kérdezte.

Megjelent a világhírű amerikai influencer, Ben Shapiro műve magyar nyelven! Cikkünk a könyvről ide, további részletek és a megrendelés pedig ide kattintva érhető el.

„Az európai integráció az egykori szektorális Szén- és Acélközösségtől az általánosabb gazdasági, a pénzügyi, majd az egyre inkább

elmélyülő politikai és kulturális unióig jutott, ami most perverz módon éppen az Európai Unió LMBTQ „szabadövezetté” formálásánál tart”

– állítja Mészáros István László volt országgyűlési képviselő, az emberi jogi bizottság korábbi alelnöke, aki jelenleg a Szent Pál Akadémia rektorhelyettese.

Mészáros az eddigi hatáskörbővítési trendet látva biztos abban, hogy az európai ügyészség is csakhamar eljuthat arra a szintre, hogy akár családjogi ügyekbe is beavatkozzon, ezért üdvözli azt, hogy Magyarország nem csatlakozott a most alakuló uniós intézményhez. 

„A családjog nem tartozik az Európai Unióra, tehát az minden tagállam saját, belső ügye. Azonban az Amerikai Egyesült Államok és számos nyugat-európai ország is, és különösen az Európai Unió hivatalos szintje rendkívül erőteljes, sőt agresszív politikát folytat a homoszexualitás és a transzgender életmód propagálására.

Azt látjuk, hogy ez már túlmutat a jogvédelmen, ez már egyfajta toborzása ennek az életmódnak, és ennek az életmódnak a népszerűsítése, rákényszerítése az EU tagállamaira”

– állítja Mészáros István László.

Szerinte szégyen, hogy ma magukat kereszténynek nevező európai politikusok is „beleálltak ebbe a kulturális fölforgatásba.”

Úgy véli, hogy az Európai Uniót megálmodó kereszténydemokrata politikusok, mint Schumann és Adenauer is

„elborzadnának, ha látnák, mit művelnek ma abban az Európai Házban, amit ők megálmodtak.”

További részletek a Hetek pénteken megjelenő legfrissebb számában. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!