Az Eb legnagyobb gólja? - félpályáról küldték a labdát a skót hálóőrrel együtt a kapuba - videó
Csehország második gólja volt Patrik Schick találata a Skócia elleni meccsen
Az Eb legnagyobb gólja? - félpályáról küldték a labdát a skót hálóőrrel együtt a kapuba - videó

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 06. 14.
Patrik Schick egészen elképesztő teljesítményt nyújt az elmúlt mérkőzéseket a cseh válogatottban, mindössze 9 mérkőzésen 8 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. A Skócia elleni második gólját alighanem hosszú évekig fogják mutogatni a visszajátszásokban. 

Az Eb legfrissebb híreit, leglátványosabb megmozdulásait, fontos híreit ebben a folyamatosan frissülő hírfolyamban követheti nyomon. 

Az Európa-bajnokság negyedik napján Skócia és Csehország nézett farkasszemet egymással. Az első félidőben Patrik Schick egy fejessel szerezte meg a vendégeknek a vezetést, majd a második játékrészben egy egészen bámulatos megoldással növelte az előnyt. Nézzék: 

 

A skótok a vendég térfélen veszítették el a labdát, a visszapattanó labda megszerzése után Schick bámulatos ráérzéssel vette észre, hogy a skót kapus kint áll a kapujából, ezért egy pontos csavart felíveléssel a hálóba küldte nem csak a labdát, hanem az azt utolérni próbáló Marschall, skót hálóőrt is. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!