„A tiéd vagyunk Magyar Péter, vezess minket tovább” - ritka kínos rajongói dal született a Tisza alelnökéről
Cringe-tartalom az internet mélyéről
„A tiéd vagyunk Magyar Péter, vezess minket tovább” - ritka kínos rajongói dal született a Tisza alelnökéről

Forrás: Youtube/DjTheclownMedia//Facebook/Magyar Péter

2024. 06. 13.
A magyar politika elmúlt 30 évében már lehetett látni sok mindent, elvakult törzsszavazókat, agresszív tüntetőket és persze hatalmas rajongást is. De talán olyan a mesterséges intelligenciával feltunningolt dicshimnuszra, amit most Magyar Péterről készítettek, talán sosem volt példa.

"Maradj itt Magyar Péter, vezess tovább minket, kérlek" - hangzik a refrén a DjTheclowMedia méltán ismert Youtube-csatorna slágerében. Nem ez az első ilyen effektekkel feltunningolt Tisza-párt dal, amit közzétettek, de vitathatatlanul ez lesz majd a legnézettebb. 

Álljon itt néhány sor a rajongói nótából:

"Méltatlanok vagyunk hozzád, de mi arra kérünk mégis

hogy maradj velünk, eszeddel továbbra is irányíts

Ezerévente akad olyan, mint Magyar Péter

Ő egy páratlan kincs, neki kezet csókolni kell."

Ha meghoztuk a kedvét, ide kattintva nézheti meg a nótát.

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.  

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!