„A pokol ismét előtűnik” – megszólalt Jordan Peterson West antiszemita botrányai kapcsán
„A pokol ismét előtűnik” – megszólalt Jordan Peterson West antiszemita botrányai kapcsán

Facebook/Dr Jordan B Peterson

2022. 11. 30.
Jordan Peterson élesen bírálta Kanye Westet antiszemita megszólalásai és újabb botránya miatt Twitteren.

Bejegyzésében a neves kanadai klinikai pszichológus arra az esetre kívánt reagálni, amikor West a Tim Pool néven futó YouTuberrel készített interjú során egyszerűen felállt és távozott, mert a házigazdák szóvá merték tenni West azon kijelentéseit, hogy a médiát a zsidók irányítják.

Azokkal az egyik műsorvezető nem értett egyet, és úgy tűnik, ez a rappernek sok volt.

Peterson Kanye West kijelentései kapcsán tweetjében azt írta, hogy „amikor az antiszemitizmus erkölcsi szükségszerűséggé válik, akkor (még ha finomabb formáiban is) a pokol ismét előtűnik".

Az adásrészlet itt érhető el:

De nem Peterson volt az egyedüli, aki korábban megszólalt a West-ügy kapcsán.

Ahogy arról beszámoltunk, a Twitter tulajdonosa, Elon Musk egyik bejegyzésében Izrael hivatalos Twitter-fiókját dicsérte azért, ahogyan a zsidó állam reagált Kanye West elhíresült tweetjére, a „Shalom”-ra. A múlt hónapban történt (antiszemitizmus miatti) kitiltása után ugyanis a rapper nemrégiben visszatérhetett a Twitterre, ahol egyből egy zsidó köszöntéssel kezdte a posztolást.

(Twitter / Hetek)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!