hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A lapzárta csapdájában – E heti köszöntőnk
A lapzárta csapdájában – E heti köszöntőnk

Fotó: FB / Orbán Viktor / Hetek-grafika

2024. 07. 04.
Kevesen tudják a kedves olvasók, de a Hetek aktuális lapszámát mindig szerda éjjel kell a nyomdába küldenünk, csak így tudjuk garantálni, hogy a friss, ropogós olvasnivaló péntek reggel ott ragyogjon az újságárusoknál és a postaládákban.

Akadnak viszont olyan időszakok, amikor a közélet olyan turbulens és viharos, óránként változó, hogy még abban sem lehetek biztos, hogy miközben e sorokat írom, nem történt-e valahol valami nagy változás, fordulat, rendkívüli esemény. 

A következő napok sem lesznek átlagosak: holnap lejár a határideje annak, hogy Orbán Viktorék megalakítsák a frakciójukat a szükséges 7 párt csatlakozásával, ahogyan holnap kerül sor az Egyesült Királyságban is a választásra. Vasárnap a francia nemzetgyűlési választás második fordulója jön, ahol eldőlhet, tudnak-e kormányt alakítani Le Penék.

Mindeközben pedig Joe Biden bármikor bejelentheti, hogy visszalép az elnökjelöltségtől. Vagy épp azt, hogy nem. 


Persze a hetilapban igyekszünk a dolgok hátterét megvilágítani, a folyamatok egészét bemutatni, így segítve a tájékozódást az olvasóknak a következő hétre, hogy miként érdemes az aktuális történéseket szemlélni. A gyors, rendkívüli fejleményekről pedig a naponta frissülő hetek.hu-n, valamint a már 75 ezer feliratkozóval büszkélkedő YouTube-oldalunkon számolunk be, így nem maradnak le semmi fontosról. 
Tartsanak velünk nyáron is!

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!