hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Magyar katona is megsérült Gázában - interjút adott a Heteknek
Magyar katona is megsérült Gázában - interjút adott a Heteknek

Fotó: Instagram / dosad.balint

2024. 01. 03.
Dósa D. Bálint izraeli–magyar állampolgár, az izraeli hadsereg ejtőernyős alakulatának tagja, október 7-én a Beeri kibucban, majd Gázában harcolt, ahol december elején megsebesült, miután tankelhárító gránáttal eltalálta egy Hamász-terrorista.

CSAK EGYÜTT TUDJUK FOLYTATNI! Az elmúlt évben a Hetek minden korábbinál élesebben állt ki az igazság mellett: legyen szó a keresztény értékek védelméről, vagy az Izrael melletti kiállásról. Fizessen elő Ön is, hogy jövőre is folytatni tudjuk ezt a munkát: hetek.hu/elofizetes

  Mikor érkeztél Izraelbe?

2021 nyarán jöttem ki. Ezt fél évvel korábban döntöttem el, azelőtt nem is gondoltam arra, hogy Izraelben fogok élni, héberül tanulok, nemhogy katonának lenni. Az én utazásom két évvel korábban azzal kezdődött, hogy először is megtértem az Úr Jézus Krisztushoz, és befogadtam őt mint Megváltómat. Majd azt kerestem, hogyan tudnám ezt a csodálatos ajándékot meghálálni. Sokat imádkoztam ezzel kapcsolatban, és így született meg az elhatározás bennem, hogy kivándorlok Izraelbe, és csatlakozom a katonasághoz. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!