hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ősi terv a civilizációnk ellen
Az önmegváltás forradalmát exportálja a nyugat
Ősi terv a civilizációnk ellen

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2024. 01. 24.
„Ahogy a francia forradalomban a Notre Dame-ot lóistállónak használták, miközben fölállították az ész istennőjének szobrát a templom előtt, úgy ez zajlik ma is: rombolás és átnevelés, ez a két pillér” – mondta a Heteknek az Ausztriában élő Lengyel Tibor eszmetörténész, jogász.

  A nyolcvanas években Amerikát a vasfüggöny erről az oldaláról a szabadság földjének láttuk. Mi a helyzet ma? 

Ronald Reagan mondta egykor, hogy nincs szabadság két generáción át. Minden nemzedéknek meg kell küzdenie a szabadságért, mert ez egy fogyóeszköz. Ezért generációkban mérve érdekes a kérdés, hogy hol tartunk. Amikor konzervatív kollégák néha nagyon Amerika-ellenessé válnak, közben azt hiszik, hogy Európa más, vagy más kollégák Európa-ellenessé válnak, amire azt hiszik, hogy Amerika jóval jobb, ez így nem igaz.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!