hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Képbehozunk - E heti köszöntőnk
Képbehozunk - E heti köszöntőnk

Fotó: Hetek

2023. 10. 26.
Amikor Majan lányai péntek este nyugovóra tértek, nem gondolták volna, hogy dzsihadisták fogják őket álmukból felriasztani.

A magyar származású anyuka a Heteknek mesélt arról, miként vitték a gyermekeit túszként Gázába, milyen váratlanul robbant be Izraelbe a felfoghatatlan gonoszság. A zsidó államot sokkolta a támadás, nem számítottak erre a kegyetlenségre. 

Ne legyen kétségünk nekünk sem: egy olyan korban, amikor egymást érik a halálos válságok, kegyetlen háborúk, váratlan veszedelmek, minden túlzás nélkül az ember épsége, talán élete is múlhat azon, hogy képben van-e a világ trendjeivel, eseményeivel, folyamataival – a ránk leselkedő veszéllyel.

A tájékozódás ráadásul egyre nehezebbé vált az elmúlt évek elképesztő dezinformációjának, médiamegtévesztéseinek köszönhetően.

A Hetek az elmúlt hetekben is a frontra állt ebben a digitális háborúban: első kézből tudósítunk az izraeli fejleményekről, cáfoljuk az elterjedt ál­híreket, televíziós műsorokban elemezzük a történéseket, podcast-beszélgetésekkel reagáltunk az eseményekre. Sőt, ezen a héten jelent meg rég várt kiadványunk, ami a Képbehozó címet viseli. 

Ebben a nyugati világban erősödő keresztény­üldözés témáját járjuk körül: európai gyülekezetvezetők, meghurcolt hívők, bibliatanítók segítségével mutatjuk meg, milyen gyűlöletkampány 
bontakozik ki a színfalak mögött. De sosem a fé­lelemkeltés a célunk, hanem a bátorítás: minden  körülmény ellenére megéri hirdetni az igazságot és kiállni amellett, mert ennek sosem marad el a jutalma.  

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!