hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Elszabadult a gonosz, meg kell állítani! - E heti köszöntőnk
Elszabadult a gonosz, meg kell állítani! - E heti köszöntőnk

Fotó: Gerják Dániel

2023. 10. 12.
Nehéz szavakat találni arra a gonosz barbárságra, amit a Hamász halálosztagai a hétvégén elkövettek ártatlan civilek: holokausz-túlélők, többgyermekes szülők, fesztiválozó tinédzserek, kiságyukban alvó kisgyermekek ellen…

A Gázát övező izraeli kerítés áttörésével nem­csak tömeggyilkosok szabadultak rá egy békés országra, de velük együtt egy olyan embertelen gyűlölet is, amely messze nem állt meg az izraeli települések határainál. Begyűrűzött Európába és a nyugati világba is, a mi utcáinkra és tereinkre. A dermesztő felvételeket követően kifejezetten gyomorforgató azt látni, hogy nyugat-európai nagyvárosokban százak és ezrek képesek ünnepelni ezt a gyalázatot. 

Szemernyi kétség ne legyen: ezek a perverz ideológiák nemcsak a zsidóságra veszélyesek, hanem közvetlen fenyegetést jelentenek a civilizációnkra, az olyan hazájukat szerető és egyben cionista keresztényekre is, mint amilyenek sokan vagyunk.

Lapunk megjelenésének napján szerte a világban próbálnak majd félelmet kelteni a mészárlások cinkosai, de nem szabad, hogy ez megbénítson minket. A gonosztól nem szabad félni, annak ellen kell állni, azt le kell győzni! 

Miközben Izraelben az életüket teszik kockára a hős katonák, hogy kiszabadítsák a túszokat és felszámolják az ellenséget, addig minden jó érzésű magyar embernek erkölcsi kötelessége, hogy az áldozatok mellé állva, ebben őket bátor kiállásunkkal és szüntelen imádkozásunkkal támogassuk. 

Isten óvja Izraelt! Isten óvja Magyarországot!

 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!