hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Amerika új zászlaja - E heti köszöntő
Amerika új zászlaja - E heti köszöntő

Fotó: Fotó: Twitter / The White House

2023. 06. 15.
A „nincsenek is nemváltó gyerekek” cinikus kampányra egészen elképesztő választ adott a valóság.

Joe Biden a Fehér Házra nem a sima LMBTQ-zászlót, hanem a transzideológiát hirdető lobogót tette ki. Mindezt ráadásul úgy, hogy alárendelt szerepben jelenik meg mellette az amerikai zászló, amelyet egyébként a vonatkozó kódex kifejezetten tilt. Az elnök saját bevallása szerint üzenni akart ezzel az egész világnak – azaz Magyarországnak is.

Amerika ma már nem a szabadság és bátrak hazája, hanem a büszkeségé, a transz büszkeségé. Ahol büszkén tartanak erotikus táncokat óvodások előtt, ahol büszkén mutogatnak gyerekkönyvekben pornográf LMBTQ-tartalmakat, ahol büszkén fordult rá az orvostudomány is a kiskorúak nemváltására, a gyerekeken végzett emberkísérletekre. 

Biden nem csak a Pride-hónap alatt hirdeti ezt az embertelen ideológiát, ami nem kímél senkit és semmit.

Eltiporja a lányokat, megalázza őket az öltözőkben és sportpályákon, veszélyezteti az érvényesülésüket és épségüket is. Ez az eszme gyerekek és fiatal felnőttek testrészeit vágja le, csonkítja meg, sokukat kémiailag kasztrálja és hazudja nekik, hogy ez jelenti a boldogsághoz vezető utat. 

S messze nem csak Amerikáról van szó, szintén az elmúlt hetek hírei, hogy Angliában, Franciaországban és skandináv államokban is be kellett tiltani a gyermekeken alkalmazott hormonkezeléseket, pubertásblokkolókat – akkora veszélybe sodorja őket. Ha Amerika a büszkeség nemzete akar lenni, akkor ne felejtse el azt az ősi bölcsességet sem: hogy a pusztulás előtt jár a büszkeség.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!