hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A Biden-akták: ezt hallgatta el a baloldali média az elnök fiáról
Hullanak a csontvázak a szekrényből
A Biden-akták: ezt hallgatta el a baloldali média az elnök fiáról

A főáramú média több év után szép csöndben elismerte: minden korábbi feltételezés megalapozott Biden fia ellen.(Fotó: AP / Andrew Harnik)

2022. 04. 28.
Mi a közös Ukrajnában, Kínában és néhány orosz oligarchában? Úgy tűnik, ha más nem is, a Hunter Bidenhez fűződő kapcsolatuk mindenképpen. Sorban hullanak ki az amerikai elnök fia körül a csontvázak a szekrényből, a liberális média viszont mélyen hallgat.

A 2020-as elnökválasztási kampány során, illetve már azt megelőzően is, több olyan ügy is napvilágra került, ami Joe Biden elnöki aspirációját csírájában fojthatta volna el. Ennek ellenére az amerikai közvélemény nem vagy csak korlátozott módon hallhatott ezekről, akkor is olyan kontextusban, mintha az egész csupán orosz konspiráció lenne a választások elcsalása érdekében.

A választások után végzett közvélemény-kutatások szerint hatból egy demokrata választó szavazott volna máshogyan, ha tudott volna azokról az üzelmekről, amelyek alapján nagyon úgy tűnik, hogy Hunter Biden és Joe fivére, James már a politikus alelnöki időszakában is aktívan kihasználta Joe Biden befolyását arra, hogy a család számára előnyösnél előnyösebb üzleti megállapodásokat hozzanak tető alá.

A szennyes, amit Trumpra borítottak

Mivel ezeket a vádakat a liberális média folyamatosan Donald Trumpnak rótta fel elnöksége teljes ideje alatt, az elnök az amerikai főügyésszel és Rudy Giulianival együtt (aki akkor Trump személyes ügyvédje volt) vizsgálatot indított Hunter Biden ukrán üzleti kapcsolataira irányulva. Ez később az ellene indított impeachment eljárás alapja lett, ugyanis azzal vádolta meg Nan­cy Pelosi és a baloldali főáramú média, hogy nyomást gyakorolt egy külföldi kormányfőre azért, hogy a saját elnökségi ambícióit elősegítse.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!