hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Ami négy éve Trump sikerének kulcsa volt, most az lett buktatója” - exkluzív interjú az elnököt is védő sztárügyvéddel
Alan Dershowitz az amerikai társadalom megosztottságáról és a választásig vezető útról
„Ami négy éve Trump sikerének kulcsa volt, most az lett buktatója” - exkluzív interjú az elnököt is védő sztárügyvéddel

Alan Dershowitz az úgynevezett impeachment-eljárás során védte az elnököt.(Forrás: Shutterstock/Puzzlepix)

2020. 11. 26.
Trumpot védő liberális professzor, baloldalt kritizáló sztárügyvéd. Alan Dershowitz hû maradt ahhoz az eszményhez, aminek elvesztését siratja: a középutas gondolkodó és polgár ideájához. Aki kész mindkét oldalon értéket keresni, és nem hallgat egyik párt hibáiról sem. Szerinte Trump elvesztette a választást, de nem azért, amiért sokan gondolják.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

Négy év telt el azóta, hogy legutóbb Budapesten beszélgettünk a Közel-Keletről és a nyugati világról. Mennyiben változott azóta Amerikában a politikai atmoszféra?

– Amióta élek, nem volt még ilyen megosztott a nemzetünk. Eltűntek a nüanszok, eltűnt a politikai középmezőny. A centrizmust teljesen lerombolták. Nincs többé terep az értelemnek, a vitának, sem a kiegyezésnek. Az emberek vagy gyűlölik Trumpot, vagy rajonganak érte. Egyik sem kívánatos…

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!