hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Egyre több techvezér szólal fel a nagycsaládok mellett
A liberális elit technológiai újításokkal állítaná meg a népességfogyást
Egyre több techvezér szólal fel a nagycsaládok mellett

Remélem, mind nagy családot terveztek, és gratulálok azoknak, akiknek már meg is van! – Elon Musk, Twitter(Fotó: AP / Rebecca Blackwell)

2023. 05. 11.
Mintha észbe kapott volna a jómódú, nyugati értelmiség egy része, mert mostanában egyre több képviselőjük hangoztatja: ha nem kezdenek el szaporodni, bizony eltűnhetnek a történelem süllyesztőjében.

Komoly sajtóvisszhangot keltett a közelmúltban, amikor Elon Musk és Tu­cker Carlson egy interjú során azon morfondíroztak, hogy sürgősen a lehető legtöbb nőt teherbe kellene ejteni világszerte. A  techmilliárdos és a konzervatív média egyik legbefolyásosabb megmondóembere megegyeztek abban, hogy civilizációnk közelgő összeomlását „a születésszabályozás, az abortusz és ehhez hasonlók” fogják okozni, mivel ezek a módszerek lehetővé teszik az embereknek, hogy „nemi vágyaikat kielégítsék, de ne szaporodjanak”. 

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!