hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A szakma nagyágyúi versengenek a fiatalokért - interjú Horváth Violával, a protegé. vezetőjével
Tapasztalt turisztikai szakemberek segítenek egyetemistáknak
A szakma nagyágyúi versengenek a fiatalokért - interjú Horváth Violával, a protegé. vezetőjével

Horváth Viola, a protégé. alapítója(Forrás: Bögre Dorina)

2022. 03. 02.
Horváth Viola doktorandusz-hallgató és turisztikai tanácsadó protégé. néven egyedülálló mentorprogramot indított el. Turizmus szakos vagy az iránt érdeklődő egyetemistákat köt össze a szakma tapasztalt szereplőivel. Interjú a protégé. vezetőjével.

Hogyan jött a turizmus iránti érdeklődés?

– Már gimnazista korom óta szenvedélyem a turizmus, a legelső munkahelyem is egy szállodában volt. Beleszerettem ebbe az ágazatba és megerősödött bennem, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. A Budapesti Gazdasági Egyetemen végeztem el a turizmus alapképzést, és ekkor elkezdtem dolgozni egy utazási irodában, ahol a főnököm egy idő után már nemcsak a főnököm volt, hanem a mentorom is. Darai-Nagy Judith, a Smart Travel vezetője bedobott a mélyvízbe, elküldött több hazai és külföldi rendezvényre, megtanultam repülőjegyeket eladni, csomagajánlatokat összeállítani, csoportos utakat szervezni, széles körű tevékenységet láttam el. Hálás vagyok, hogy a főnököm mentorált, és mindazért az energiáért, amit belém fektetett.

Milyen tanulmányi, szakmai tapasztalatok előzték meg a protégé. alapítását?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!