hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Vitaest Mihalec Gábor és Szabó Simon között
A házasság, a család iránytű
Vitaest Mihalec Gábor és Szabó Simon között

Fotó: Lajos Jonatán

2022. 05. 04.
Dr. Mihalec Gábor családterapeuta és Szabó Simon színész fejtette ki gondolatait a fiatalokat érintő kapunyitási pánik kapcsán. Habár az eseményen főként gondolkozásbeli különbség adódott a felek között, nyilvánvalóvá vált, hogy egy társadalmat jelentősen megosztó téma került reflektorfénybe.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által szervezett eseményt Skrabski Fruzsina és Süveges Gergő műsorvezető moderálta. Fruzsina – akinek a szülei (az ismert pszichiáter, Kopp Mária és a többek között szociológusként is munkálkodó Skrabski Árpád) a szervezet alapítói – filmrendezőként, producerként és forgatókönyvíróként is tevékenykedik az újságíráson és a mozgalom vezetésén kívül. Dr. Mihalec Gábor 2004 óta tartja a Gyűrű-kúra párkapcsolati tréningjét, népszerű Pár percek című Facebook-videósorozatával házaspároknak kíván támogatást nyújtani. Szabó Simon 1995 óta foglalkozik a színészettel, 2009-ben rendezte első játékfilmjét. A Szóbox vita – nevéhez hűen – öt menetből, azaz öt tételmondatból állt.

A gyakori párkapcsolatok gyengítik a „ragasztószalagot”

„Amíg nem nő be a fejünk lágya, addig ne köteleződjünk el” – volt az első tételmondat. Itt megismerhettük Szabó Simonnal kapcsolatban azokat a sztereotípiákat, amelyek az ő személyéhez kötődhettek „rosszfiús” karakterszerepei miatt. Felnőtté válása során újabb és újabb személyekről tudta meg, hogy ők a féltestvérei, 18 évesen elvesztette az apját, ami gyökeresen felforgatta az életét, hiszen ettől kezdve neki kellett a megélhetéséért dolgoznia.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!