hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kiváló vízmintaeredményeink vannak
beszélgetés Tihanyi Tamással, aki a Napsugár, a Park, a Sirály Strand, és a Gárdonyi Szabadstrand üzemeltetését vezeti
Kiváló vízmintaeredményeink vannak

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 07. 04.
A Velencei-tó, hazánk harmadik legnagyobb természetes tava kedvező földrajzi adottságainak köszönhetően a legkedveltebb üdülőhelyek egyike. Előnye, hogy közel van Budapesthez, vízminősége most kiváló, a kijelölt fürdőhelyek biztonságosan használhatóak. 

Milyen szezonra számítanak 2022-ben? Hogyan kezdődött az idei strandszezon?

– Egyelőre óvatosak a vendégeink, a megszokotthoz képest kevesebb a vendég, de ilyenkor még nem szokott úgy igazán beindulni a szezon. Összességében visszafogottabban indult a nyár, mint ahogy számítottam rá, de ennek ellenére bizakodó vagyok. Az előző két évre rányomta a bélyegét a koronavírus-járvány, viszont idén nyárra minden korlátozástól megszabadultunk. Nincs szó már semmilyen szinten védettségi igazolványról, védőoltásokról, vakcinák számáról, származásáról. Viszont a mi esetünkben sok egyéb tényező is meghatározza a forgalmunkat. Ha nagyobb természeti katasztrófák nem érnek minket, közepes szezonra számítunk.

Az infláció milyen hatással van erre a területre? Hogyan fogadják a vendégek a változásokat?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!