hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szájhigiénés kisokos a babavárás idejére
Jön a baba, megy a fog?
Szájhigiénés kisokos a babavárás idejére

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 12. 08.
Talán hallottuk már a következő mondást, miszerint „egy baba, egy fog mínusz”. Ennek azonban nem feltétlen kell így lennie.

Bizonyára a legtöbb kismama tapasztalta, hogy a várandósság során – az időszak szépségei mellett ­– számos változáson megy keresztül a szervezet.

A hormonrendszer változásai miatt sokkal nagyobb odafigyelést igényel a testünk, tetőtől talpig. És ebből bizony a fogaink sem maradnak ki!

Szeretném leszögezni, hogy nem megrémíteni akartam a kedves olvasókat a fenti sorokkal, sokkal inkább felhívni a figyelmet egy sajnos nagyon elterjedt hiedelemre, miszerint a kisbabák érkezése egyenesen arányos fogállományunk csökkenésével. Ennek korántsem kell így történnie! Ebben szeretnék a segítségükre lenni az éppen babát váró, illetve még gyermekvállalás előtt álló hölgyeknek.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!