hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Ima és kézmosás: körkép a keresztény influenszerek újévi üzeneteiről
Ima és kézmosás: körkép a keresztény influenszerek újévi üzeneteiről

Fotó: AP/Richard Shotwell, Shutterstock/PuzzlePix, Levi Lusko

2021. 01. 21.
2020-ban több ismert hívő véleményvezérrel készítettünk interjút vagy írtunk róluk portrét. Utánajártunk, hogy összegezték tavalyi évüket, milyen várakozással néznek 2021 elé, és mit üzentek követőiknek ez év kezdetén.

Levi Lusko

A Lusko család dinamikus évet zárt 2020. december 31-én. Levi és felesége, Jennie egy-egy új könyvet publikált az év folyamán (The Fight to Flourish; Take Back Your Life), mindkettő rövid időn belül bestseller lett Amerikában.

Az online videóüzenetek, interjúk, hangfelvételek közepette aktív közösségi életet élnek: rendszeresen bátorítják arra követőiket, hogy a lehetőségekhez mérten vegyenek részt a gyülekezeti életben, és családosan éljék meg a keresztény élet mindennapjait. 

A karanténidőszakban Jennie és Levi posztoltak otthonoktatásról – kifejezve hálájukat az online oktató tanároknak, akik képernyőn keresztül is tudják inspirálni gyermekeiket –, családi túrákról és kiruccanásokról; emellett Levi arra is felhívta a szülők figyelmét, hogy a meseolvasás jelentős esemény a gyerekek életében, ezért ne mulasszák el ennek lehetőségét.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!