hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mi a legnagyobb hazugság a szexszel kapcsolatban? Interjú Levi Luskóval
A Lájkolj okosan című könyv szerzőjével beszélgettünk
Mi a legnagyobb hazugság a szexszel kapcsolatban? Interjú Levi Luskóval

Forrás: Levi Lusko

2020. 06. 25.
Fiatalos, szókimondó és szemnyitogató – a Lájkolj okosan! című könyv világszerte nagy népszerűségnek örvend nyílt üzenetével a szexualitásról és annak buktatóiról. A szerzővel egy Skype-interjú keretében beszélgettünk tabuk nélkül a témában.

Egy fiataloknak szervezett eseményen azt mondta el, hogy a Lájkolj okosan! Nem egy átlagos könyv az Ön számára, hanem Isten helyezte ezt az üzenetet a szívére, és úgy érezte, bűn lenne nem papírra vetni, muszáj megírnia. Miért ennyire fontos ez a mondanivaló a mai időkben?

– Ez egy remek kérdés. Tudni kell, hogy Isten tervei a párkapcsolatokra nézve időtlenek, ezért fontos ezzel a témával foglalkozni minden generációnak. Az aktuális generációk ugyanis mindig azt hiszik, ők az elsők, akiket kísértés ér, és megfeledkeznek a múlt tanulságairól: Dávid és Betsabé ugyanabban a bűnben esett el, mint Sámson és Delila. Minden generáció számára újszerűen hat ugyanaz a bűn. Ha horgász lennék, csupán a csalit cserélném le, ha látom, hogy a halak már nem harapnak. De az ördögnek még csak le se kell cserélnie a csaliját, mert a kísértésnek ugyanarra a csalijára harapunk rá újra és újra. 

Ami engem illet, én is hibáztam a múltban ezen a területen, írtam is erről az előbb említett könyvben. De amikor Isten felnyitotta a szememet, és beleláthattam abba, hogy az ő tervei mennyivel jobbak az életünkre vonatkozóan, úgy éreztem, szinte bűncselekmény lenne, ha ezt magamban tartanám, meg kell osztanom másokkal is.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!