hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Mi a legnagyobb hazugság a szexszel kapcsolatban? Interjú Levi Luskóval
A Lájkolj okosan című könyv szerzőjével beszélgettünk
Mi a legnagyobb hazugság a szexszel kapcsolatban? Interjú Levi Luskóval

Forrás: Levi Lusko

2020. 06. 25.
Fiatalos, szókimondó és szemnyitogató – a Lájkolj okosan! című könyv világszerte nagy népszerűségnek örvend nyílt üzenetével a szexualitásról és annak buktatóiról. A szerzővel egy Skype-interjú keretében beszélgettünk tabuk nélkül a témában.

Egy fiataloknak szervezett eseményen azt mondta el, hogy a Lájkolj okosan! Nem egy átlagos könyv az Ön számára, hanem Isten helyezte ezt az üzenetet a szívére, és úgy érezte, bűn lenne nem papírra vetni, muszáj megírnia. Miért ennyire fontos ez a mondanivaló a mai időkben?

– Ez egy remek kérdés. Tudni kell, hogy Isten tervei a párkapcsolatokra nézve időtlenek, ezért fontos ezzel a témával foglalkozni minden generációnak. Az aktuális generációk ugyanis mindig azt hiszik, ők az elsők, akiket kísértés ér, és megfeledkeznek a múlt tanulságairól: Dávid és Betsabé ugyanabban a bűnben esett el, mint Sámson és Delila. Minden generáció számára újszerűen hat ugyanaz a bűn. Ha horgász lennék, csupán a csalit cserélném le, ha látom, hogy a halak már nem harapnak. De az ördögnek még csak le se kell cserélnie a csaliját, mert a kísértésnek ugyanarra a csalijára harapunk rá újra és újra. 

Ami engem illet, én is hibáztam a múltban ezen a területen, írtam is erről az előbb említett könyvben. De amikor Isten felnyitotta a szememet, és beleláthattam abba, hogy az ő tervei mennyivel jobbak az életünkre vonatkozóan, úgy éreztem, szinte bűncselekmény lenne, ha ezt magamban tartanám, meg kell osztanom másokkal is.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!