hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A nagy zabálás helyett: így táplálkozzunk karácsonykor
Ezeket javasolja a szakember
A nagy zabálás helyett: így táplálkozzunk karácsonykor

Illusztráció(Fotó: Shutterstock / PuzzlePix)

2021. 12. 21.
A téli hónapokban kiemelkedő jelentőségű, hogy a táplálkozásunkkal támogassuk a szervezetünk védelmi rendszerét, erős immunitást építsünk. Ez nem jelenti azt, hogy lemondunk az ízélményekről!

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

A téli tartósan hideg hőmérséklet, a napfényes órák csekély száma mind hatással van a szervezetünkre, a közérzetünkre, hangulatunkra is. Több az igényünk a hosszabb alvásra, a melegítő hatású, lelket is melengető ételekre. A hideg évszak sajátossága az is, hogy szűkösebb kínálat áll rendelkezésünkre a természet adta élelmi forrásokból, ami befolyásolja táplálkozásunk változatosságának, színességének lehetőségeit. Ez azonban nem jelenti azt, hogy emiatt ne lehetne tudatosan, természetesen, változatosan alakítani az étrendünket.

Legjobb védekezés a támogatás

Az immunrendszer támogatása nem csupán akkor fontos, amikor egy betolakodó vírus a képbe kerül. Az egészséget szolgáló táplálkozással, megelőzést célzó életmóddal a mindennapokban is rengeteget tehetünk az erős immunitásunkért. Tanácsos erre nem csupán kampányszerűen figyelni, hanem télen mindenképp tudatosan erősíteni, támogatni az ellenálló képességünket.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!