hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"Nagyon hiányzik a normális kerékvágás" - így látják a járványt Stockholmtól Londonig
Hetek-körkérdés
"Nagyon hiányzik a normális kerékvágás" - így látják a járványt Stockholmtól Londonig

"A szeretetet nem lehet karanténba zárni" - hirdeti egy londoni áruházlánc.(Fotó: AP / Matt Dunham)

2020. 11. 25.
A vakcina már látótávolságon belül van, a kormányoknak azonban továbbra is egyensúlyozniuk kell az egészségügyi és a gazdasági érdekek között. Hogyan élik meg mindezt az emberek a hétköznapok során Európában? Hetek-körkérdés.

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

Románia: feszegeti kapacitásait az ellátórendszer

„Nem könnyű a 2020-as év Románia gazdasága számára, folyamatosan gyengült a lej, megengedhetetlenül nagy lett a költségvetési hiány és az államadósság, nőtt a munkanélküliség, emellett számos cég beszüntette működését. Mindezt annak ellenére, hogy a kormány komoly erőfeszítéseket tesz, hogy csökkentse a cégek adó- és munkaköltségeit” – számol be a Heteknek a szomszédos országban élő Csaba. Hozzátette: a romániai egészségügy helyzete sem túl fényes, kapacitásainak maximális hatá­rait feszegeti az ellátórendszer szerte az országban. „A legtöbb nagyvárosban már helyhiány alakult ki, ezért a járványügyi szakemberek attól tartanak, hogy napokon belül válságosra fordul a helyzet a kórházakban.”

Nehéz elhordozni az ismerősök vagy éppen családtagok haláláról szóló híreket. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!