hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A járvány ellenére idén is lehet ünnepi a Karácsony
Praktikus tanácsok otthoni dekorációhoz
A járvány ellenére idén is lehet ünnepi a Karácsony

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 12. 09.
Ha a különféle hírek és rendeletek árnyékában még bizonytalankodunk, hogyan találkozzunk szeretteinkkel ebben az időszakban, segíthet kikapcsolódni egy hangulatos otthoni dekoráció. Akár fogadunk vendégeket, akár nem, mindenképpen előnyünkre válik, ha barátságos és kellemes hangulatot teremtünk magunk körül.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Az idei karácsony sok szempontból rendhagyó lesz, de ez nem kell, hogy teljesen megfosszon minket az ünnepi hangulattól. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány javaslatot, melyek segítségével óvatosabban ugyan, de a korábbi évekhez hasonló ráhangolódással élhetjük meg a karácsony ünnepét a szezonális dekorációk segítségével. Szó lesz az idei év karácsonyi dekorációs trendjéről, és pár egyszerű – nem mellesleg pénztárcabarát – ünnepi kellékről, amitől az otthon igazán meghitté és hívogatóvá válik majd.

A karácsonyi dekoráció nem kell, hogy kizárólag egy feldíszített fa felállítására korlátozódjon; rengeteg apró, finom részlettel gazdagíthatjuk még laká­sunk hangulatát. Általában a nappali az ünnepi történések központja, így érdemes erre a helységre fektetni a legnagyobb hangsúlyt dekorációs szempontból is. Az otthoni karácsonyi díszítés elkészítése egy meghitt közös családi program is lehet, melyből biztosan minden gyermek örömmel kiveszi a részét. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!