hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Németh Sándor: Az ukrán haború egy nagy birodalomépítés része lehet
Két terv, két erő harcol a történelemben
Németh Sándor: Az ukrán haború egy nagy birodalomépítés része lehet

Fotó: Juhász Tamás

2023. 05. 25.
Legutóbbi beszélgetésünk végén Németh Sándor megígérte, hogy beszél egyszer arról is, hogyan látja az elõttünk álló évtizedeket, a világban 2015 óta zajló nagy fordulatot, és ezen belül a keresztények, valamint Magyarország helyét. Bár a prognózis néhol nem igazán optimista, érdemes végigolvasni, az interjú végén egy cselekvési programot is ajánl a Hit Gyülekezete vezetõje.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Az Édentől kezdve látunk egy természetfeletti versenyt: miután Isten ad egy kinyilatkoztatást, a kísértő megpróbálja az embert meggyőzni annak az ellentétéről. Mi volt Isten üzenete a pünkösddel, milyen előnyt akart ezzel adni az embereknek?

Elsősorban erőfölényt akart adni a hívőknek. Isten adta az első kinyilatkoztatást Ádámnak és Évának, de erre reakcióképpen az e világ fejedelme, vagyis a sátán azt állította nekik, hogy ti lesztek istenek. Két végcél határozta meg ettől kezdve az isteni és az emberi vonulatot.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!