hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Kedves Olvasó!
Kedves Olvasó!

2022. 12. 15.
Szeretettel köszöntöm abból az alkalomból, hogy idén decemberben ünnepli a Hetek a megalapításának 25. évfordulóját. 1997-ben abból a célból jött létre a hetilap, hogy legyen a magyar médiapiacon egy olyan sajtóorgánum, amelyben az újságírók a bibliai világnézet tükrében értelmezik és elemzik a világ eseményeit. Meggyőződésem, hogy a lap munkatársai az írásaikkal nemcsak tájékoztatni, hanem segíteni is szeretnének a hírzajban történő eligazodásban. 

Elnézve a mögöttünk álló év globális változásait és kihívásait, erre talán még nagyobb szükség van, mint korábban. Miközben támadás alatt állnak azok az alapvető keresztény értékek, amelyeket képviselünk, emellett a digitális platformok erősödő cenzúrája is nagy kihívást jelent. Mindezek mellett reménységgel és bátran tekintünk a jövőre. 

A Heteket mindig is az olvasói bizalma éltette, akik az évek során folyamatosan segítették ezt az előremutató munkát.

Megköszönve az elmúlt évek kitartó támogatását, kívánok a Heteknek és minden olvasójának áldott ünneplést! 

Üdvözlettel, 
Németh Sándor
alapító-főszerkesztő

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!