hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„A transzgenderizmus mögött egy iparág van”
Beszélgetés Dr. Jeff Myers ifjúsági tanácsadóval
„A transzgenderizmus mögött egy iparág van”

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2023. 03. 30.
Egy frissen megjelent ingyenes e-book, az Exposing the Gender Lie (A genderhazugság leleplezése) fiatalokkal foglalkozó vezetőknek, lelkészeknek, ifjúsági pásztoroknak kíván segíteni jobban megérteni a genderideológiát, hogy pusztító hatásaitól megóvhassák a gyerekeket. A könyv egyik szerzője, Jeff Myers, a fiatalok bibliai világnézet szerinti képzésével és támogatásával foglalkozó Summit Ministries elnöke első kézből ismeri a kihívásokat, melyekkel az új generációnak szembe kell nézni.

Miért van szükség a társadalom részéről aktív kezdeményezésekre a gyermekek megóvása érdekében?

– A gyerekkornak mindig is velejárója volt, hogy a gyerekek keresik önmagukat; mi sem tagadjuk, hogy vannak, akik valóban küzdenek a nemi identitásukkal. A probléma abból adódik, hogy a transzgenderizmus mögött egy iparág és egy nagyon erőteljes ideológia van, amely összezavarja a gyerekeket, és megfosztja őket az igazság megértésétől. Voltaire mondta, hogy „akik rá tudnak venni, hogy abszurd dolgokban higgy, rá tudnak venni kegyetlenkedésekre is”. Úgy érzem, nemcsak a férfi és nő különbségének biológiai realitása elleni támadás zajlik, hanem az ellen a gondolat ellen is, hogy az igazság megismerhető, és jobb életet élhetünk általa.

Névjegy

Dr. Jeff Myers a Denveri Egyetemen szerzett diplomát filozófiából. Ma a Summit Ministries elnöke és egyben Amerika egyik leg­elismertebb szaktekintélye a fiatal vezetőképzésben. A Focus on the Family családvédő keresztény szervezet alapítója, James Dobson „rendkívül tehetséges, inspiráló vezetőnek” nevezte. „Száz százalékban elkötelezett amellett, hogy felkészítse a következő generációt arra, hogy Krisztus természetét tükrözze vissza a kultúrában” – mondta róla Josh McDowell evangelista. Dr. Myers 14 könyvet írt, köztük kifejezetten fiatalok oktatásához készített jegyzeteket a hit, a korszak és a kultúra értelmezéséről (Understanding the Faith, Under­standing the Times, Understanding the Cul­ture). Coloradóban él feleségével, Stephanie-val és gyermekeikkel.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!