hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Egyre népszerűbb a politikai sátánizmus az Egyesült Államokban
Lucifer ma megint emberi jogi aktivista
Egyre népszerűbb a politikai sátánizmus az Egyesült Államokban

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2023. 05. 11.
Az abortuszpárti mozgalom, a transzgenderizmus és más individualista trendek erőszakos terjedése kiengedte a lázadás szellemét a palackból. Nemcsak hagyományos egyházakból kiábrándult fiatalok pártolnak át nagy számban sátánista csoportokhoz, hanem ezek exponenciális létszámnövekedéséhez a liberális gondolkodásúakat megszólító aktivizmusuk is hozzájárul.

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Az idén tízéves Satanic Temple (Sátán Egyháza, TST) második alkalom­mal kerített sort egész hétvégés konferenci­ára: „a történelem legnagyobb sátánista összejöveteleként” beharangozott SatanCon 2023 nevű rendezvényt április 28–30. között tartották a bostoni Mar­riott Hotelben. Az amerikai val­lási tájképet átalakító földcsu­szamlás mértékét mutatja az a részlet is, hogy ez az a szállo­dalánc, amelyet egy mormon család alapított, akik az 1960-as években még alkoholt is csak az után szolgáltak fel a vendégek­nek, hogy erre engedélyt kértek Az Utolsó Napok Szentjeinek Egyháza vezetőjétől. 
Az Egyesült Államokban az elmúlt évtizedekben párhuza­mosan zajlott a keresztény né­pesség megfogyatkozása és az egyetlen vallással sem azono­sulók számának növekedése. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!