hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szemünk előtt zajlik a pedofília normalizálása?
Védtelen gyermekek
Szemünk előtt zajlik a pedofília normalizálása?

A Sound of Freedom című filmből.(Forrás: YoutTube / Angel Studios)

2023. 07. 13.
A gyerekek szexuális kizsákmányolása ma több milliárd dolláros iparág. A megfékezésére irányuló törekvések helyett azt látjuk, hogy kormányzati, törvényhozói szinten, illetve a médiában is a pedofília normalizálása zajlik.

Becslések szerint naponta kétmillió gyerek válik erőszak, kínzás, bántalmazás áldozatává. A testük áruba bocsátására a valaha volt leggyorsabban növekvő nemzetközi bűnözői hálózat épült, amely a fegyverek illegális kereskedelmét már felülmúlja, és hamarosan túlszárnyalja a kábítószerekét is. Hogy miért? „Egy zacskó kokaint egyszer lehet eladni. De egy öt­éves kölyköt naponta ötször-tízszer, tíz éven keresztül” – adja meg a választ egy új, az Egyesült Államokban július 4-én, a függetlenség napján debütált film, a Sound of Freedom.

„Hatéves kora óta csinálja”

Rosszul megvilágított szoba a kaliforniai Calexicóban. Sápadt férfi kávét kortyol, és a billentyűzet fölé görnyed. Cigarettafüst gomolyog a feje fölött. A képernyőn gyerme­kekről készült képek tűnnek fel. „Íme, uraim: a tavaszi ízelítő” – írja a pedofil, majd több tucat pornográf fotót tölt fel.

A Sound of Freedom reflektorfényt vet ennek a sötét alvilágnak az árnyaira – az elkövetőkre és az áldozatokra is. A tényleges visszaéléseket nem mutatja be, felhasznál azonban valódi fekete-fehér zárt láncú televíziós (CCTV) klipeket, melyeken dél- és közép-amerikai városok utcáiról hurcolnak el gyerekeket.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!