hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Az internet demokratizálását ígéri az új fejlesztés
A web3-mal minden jobb lesz?
Az internet demokratizálását ígéri az új fejlesztés

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 11. 10.
Az elmúlt időszakban egyre több szó esik a Web3-ról; úttörői a múlt héten Lisszabonban megrendezett Web Summit technológiai konferencián is központi szerepet játszottak. Ez lesz az internet demokratikus jövője, vagy csak egy üres marketingfogás az egész?

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 100 nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

A z internethasználók naponta átlagosan több mint 6,5 órát töltenek valamilyen internetre kapcsolódott készülék előtt. Az emberek többsége el sem tudná képzelni a mindennapjait internet nélkül, ami mára az életünk minden területét átszőtte.

Így nem meglepő, hogy számos kísérlet zajlik a technológia feletti minél nagyobb befolyás megszerzésére. Az egyik ilyen kezdeményezés, amiről az elmúlt időszakban egyre több szó esik, a Web3. Egyesek úgy hivatkoznak rá, mint az internet jövője, mások viszont csak üres marketingfogásnak látják.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!