hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Das Wunderkind”: Boris Becker karrierje a teniszpályától a börtönig
Fonák ütés az élettől
„Das Wunderkind”: Boris Becker karrierje a teniszpályától a börtönig

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2022. 05. 19.
Minden idők egyik legsikeresebb teniszezőjét, Boris Beckert április 29-én 30 hónap börtönbüntetésre ítélték, miután több vádpontban is bűnösnek találta a bíróság. A német teniszcsillag mára éppoly híressé vált botrányairól, mint 16 évnyi sportteljesítményéről.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Becker megkerülhetetlen része a tenisztörténelemnek, és a sportágban elért elképesztő eredményei a mai napig zsinórmértékül szolgálnak. Magánéleti problémái, családi és adóügyi botrányai azonban nem hagyták érintetlenül a reputációját. Honnan indult, és hogyan került rács mögé a világklasszis sportoló?

Tenisz, pálya

Becker a német Baden-Württemberg tartomány egyik városában, Leimenben született Elvira és Karl-Heinz Becker gyermekeként 1967-ben. Nyolcévesen már elsajátította az édesapja által alapított teniszközpontban a sportág alapjait. 10. osztályban aztán félbehagyta gimnáziumi tanulmányait, hogy minden erejét a sportra összpontosítsa a Nyugatnémet Teniszszövetségben.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!