hetilap

Hetek hetilap vásárlás
"Az árral szemben is sikeresen " – Interjú Ilan Srulovicz-cal, az Égard Watches vezérigazgatójával
"Az árral szemben is sikeresen " – Interjú Ilan Srulovicz-cal, az Égard Watches vezérigazgatójával

Fotó: Égard Waches

2022. 05. 05.
Míg az olyan óriásvállalatok, mint a Nike vagy az Adidas szinte versenyeznek, melyikük tudja jobban képviselni a transzideológiát, a floridai Égard Watches óramárka amellett tesz hitet legújabb reklámvideójában, hogy az a nő, aki annak születik. A cég magyar származású vezérigazgatóját arról kérdeztük, mi inspirálta a videót, melynek magyar változatát gyűlölet­beszédre hivatkozva már le is tiltotta a Youtube.

Most minden előfizetőnknek adunk! Fizessen elő a Hetek nyomtatott vagy online hetilapra a régi áron május 31-ig és spóroljon velünk. Részletek a hetilapban és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Úgy tudom, volt már hollywoodi színész, játszott a Walking Dead és az NCIS sorozatokban is az óraüzlet mellett. Mindig is fontos volt az ön számára a természetes nem, természetes család, vagy volt egy pont, ahol megváltozott a világnézete? Mi késztette arra, hogy társadalmi kérdésekkel foglalkozó videók gyártásába kezdjen?

– A véleményem nem sokat változott az évek során, inkább egy olyan pont érkezett el az életemben, amikor úgy éreztem, nem maradhatok tovább csendben. Mindig is abban hittem, amiben most. Természetesen nem vagyok beleragadva a meggyőződésembe, de egész életemben egyértelműek voltak az elveim.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!